T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Güneysu Osman Erkan Kız AİHL İle Dostluk Maçı

                 Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Lisesi ÇEDES projesi kapsamında Nisan ayı değerleri sevgi dostluk vefa ile alakalı olarak okulumuz ONUR kulübü ile beraber Voleybol maçı düzenledik.

          Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü salonunda okulumuz voleybol takımı ile Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında voleybol maçı yapıldı. İki okul arasında gerçekleştirilen dostluk maçında öğrencilerimizin sevgi ve dostluklarına katkı olacağı yönünde inancımızın pekiştiği öğretmenlerimiz tarafından ifade edildi. Ayrıca her iki takım öğrencileri karşılaşma sonucunda memnuniyetlerini bildirdiler ve bu faaliyetin tekrarını istediklerini ifade ettiler. Bu sayede yapılan bu faaliyetlerde amacın sadece spor olmadığı yanında güzel ve kadim değerlerin de kazanılması gerektiği bu etkinlik sayesinde gösterilmiş oldu.

 

   İki okul arasında yapılan voleybol maçını yaptığımız salonu bize tahsis eden Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, voleybol maçını yöneten Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ertan Çokokumuş’a ve davetimizi kabul eden Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi voleybol takımı öğrencilerine ,  öğretmenleri Ayşenur Çolak hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz.26-04-202426-04-202426-04-2024

26-04-202426-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 13:09 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 0  kişi beğendi