T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÇEDES Projesi Kapsamında "Sevgi, Dostluk ve Vefa" Konulu Konferans

19 Nisan 2024 Cuma günü Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Lisesi ÇEDES projesi kapsamında okulumuz ONUR kulübü ile beraber Yusuf ALGAN hocamızın  ‘’sevgi, dostluk, vefa’’ temalı konferansını organize ettik.

      Öğrencilerimizin katılımının yüksek olduğu bu konferansta sevginin rolünü ve diğer güzel hasletler için gerekli olan yönünü anlatan Yusuf Algan , sevginin bağlayıcı ve etkileyici yönünü vurguladı. Dostluk, arkadaşlık, vefa ve diğer güzel değerlerin bir insan ve Müslüman olarak bizler nezdindeki değerini öğrencilere güzel bir sunumla aktaran hocamız bu değerlerin ne kadar önemli olduğu üzerinde durdu.

 Modern dünyada teknoloji ile herşeyin kolaylaştırıldığı ve insanoğlunun da bunları kabullendiği günümüzde bile sevgi, saygı, dostluk, vefa ve diğer değerleri elde etmenin yine insanın çabası ile mümkün olduğunu hatırlatan, değerler eğitimine pek çok katkı sunduğunu ifade edebileceğimiz bu güzel   konferansın sunumunu yapan Yusuf ALGAN Hocamıza ve  yardımını esirgemeyen  Şule Özşahin hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.


24-04-202424-04-202424-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:45 - Görüntülenme: 128
  Beğen | 1  kişi beğendi