RİZE / MERKEZ - ŞEHİT ONUR KILIÇ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ÇEDES ve Onur Kulübünden "Yüzyirmi" Adlı Sinema Etkinliği

‘’YÜZYİRMİ’’

Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ÇEDES ve ONUR kulübü olarak ‘’vatan sevgisi’’ teması ile mart ayı içinde çeşitli etkinlikler planladık. Gençlik kültür merkezinde öğrencilerimizle birlikte yakın tarihimizden küçük bir kesit olan ‘’120’’ filmini berabar izledik. Vatanımızın her metrekaresinde şehitlerin yattığı bilincini anlatan filmin olumlu   etkilerini  öğrencilerimizle birlikte hissettik.

Vatan sevgisinin işlendiği duygu dolu bu filmi izledikten sonra öğrencilerimiz, duygularının çoştuğunu ve bu güzel vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimizin fedakarlıklarına şahit olmanın onları çok etkilediğini ifade ettiler.

ÇEDES ve ONUR kulübümüzün düzenlediği vatan sevgisi temalı film izleme etkinliğinde bize yardımcı olan Rize Gençlik Merkezi müdürlüğüne ve personeline çok teşekkür ediyoruz.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 13:23 - Görüntülenme: 67